Debut curs „Folosirea utilă, creativă şi sigură a Internetului”

informatizare
Mesaje: 315
Membru din: 03 Feb 2017 08:34

Debut curs „Folosirea utilă, creativă şi sigură a Internetului”

Mesaj de informatizare » 03 Mai 2019 13:41

CCD Bacău, în parteneriat cu Organizația Salvați Copiii, vă invită să participaţi la cursul de formare avizat „Folosirea utilă, creativă şi sigură a Internetului”, sprijinit de Ministerul Educației Naționale prin Protocolul de colaborare Nr. 9780 din 03.08.2017.

Programul de formare este gratuit, se va desfăşura pe parcursul lunii mai 2019 şi cuprinde 5 module, cu o durată totală de 24 de ore:
• Intervenţie instituțională cu privire la siguranţa online a copiilor;
• Parteneriatul școală – familie – comunitate pentru siguranța online;
• Potenţiale riscuri asociate cu folosirea Internetului;
• Cetățenia digitală şi educaţia media;
• Folosirea utilă, creativă, sigură a Internetului în mediul școlar.

Dat fiind specificul resurselor propuse în cadrul proiectului, cursul se adresează personalului didactic din învățământul preuniversitar (personal didactic nivel primar și gimnazial, bibliotecari școlari, documentariști).
Înscrierea şi selecţia participanţilor este condiţionată de asumarea participării pe toată durata cursului şi susţinerea unor activități în cadrul școlii de proveniență, pe baza materialelor suport puse la dispoziţie în cadrul cursului de formare. Persoanele selectate trebuie să aibă cel puţin un nivel mediu de utilizare a Internetului şi să fie interesate de introducerea acestuia în procesul educaţional.
Selecția va avea în vedere și atingerea următoarelor obiective: minim 20% dintre participanţi provin din instituţii din mediul rural; maxim 3 participanţi din aceeaşi instituţie de învăţământ.
Înscrierea se realizează pe baza completării formularului de înscriere, ce va fi transmis pe adresa de e-mail: oanajianu04@yahoo.com, până la data de 10 mai 2019.
Fişiere ataşate
formular FUCSI.rar
(156.79 KiB) Descărcat de 440 ori

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] și 3 vizitatori