Prelungire perioadă înscrieri „Creatori de Educație”

informatizare
Mesaje: 244
Membru din: 03 Feb 2017 08:34

Prelungire perioadă înscrieri „Creatori de Educație”

Mesaj de informatizare » 19 Iun 2020 09:15

Bine v-am regăsit, stimați colegi!

În luna mai 2020, în cadrul proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED, a fost lansată a doua ediție a Selecției Naționale de bune practici „Creatori de Educație”.

Pentru a oferi cât mai multor cadre didactice oportunitatea de a evidenția activitățile originale sau soluțiile inovatoare aplicate la clasă, în contextul în care selecția din acest an se desfășoară în condiții speciale ce presupun, pentru dascăli, un volum foarte mare de muncă, perioada de înscriere, se va prelungi până la data de 5 iulie 2020.

Astfel, prin intermediul selecției „Creatori de Educație”, dascălilor le este oferită oportunitatea de a le fi recunoscute public munca, implicarea, creativitatea și capacitatea de inovare în activitatea de predare-învățare, dăruirea și profesionalismul.

La nivelul întregii țări, avem astfel de profesori valoroși, care - prin activitatea desfășurată atât la clasă, cât și în „Școala de acasă” - contribuie la starea de bine a copiilor României, ajutându-i totodată să își descopere potențialul maxim.
Dascăli care merită să fie recunoscuți (și premiați) drept veritabili „Creatori de Educație”.

De aceea, ne face o mare bucurie să vă invităm, stimați colegi, să vă implicați în procesul de recomandare a modelelor de bună practică educațională și să faceți propuneri concrete pe site-ul selecției, www.creatorideeducatie.ro, contribuind astfel la promovarea exemplelor pedagogice inspiraționale, fie ele din Comunitatea CRED sau din afara acesteia.


Vă prezentăm un sumar al celor mai importante momente din calendarul selecției:

· 4 mai – 5 iulie 2020: înscrierea propunerilor de bune practici;

· 6 iulie – 31 iulie 2020: validarea online privind condițiile de eligibilitate a propunerilor înscrise;

· 1 august – 31 august 2020: selecția modelelor de bune practici.


Vă mulțumim și vă dorim succes în tot ceea ce întreprindeți.

Notă: Amănunte veți regăsi ți în secțiunea CRED a acestui site.

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori