Anunț selecție formatori pentru programul de formare continuă „Unelte pentru dascălul digital”

informatizare
Mesaje: 289
Membru din: 03 Feb 2017 08:34

Anunț selecție formatori pentru programul de formare continuă „Unelte pentru dascălul digital”

Mesaj de informatizare » 02 Feb 2021 10:00

Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacău selectează formatori pentru programul de formare continuă „Unelte pentru dascălul digital”.
Cerințe:
- competențe dovedite de utilizare a instrumentelor TIC (de exemplu: certificare, participare programe de formare cu tematica noilor tehnologii în educație, concursuri elaborare soft educațional, etc)
- experiență în educația adulților (certificat de formator)
- nu este formator în alte proiecte în perioada februarie – iunie 2021
Selecția se face pe baza dosarului personal transmis prin WeTransfer pe adresele contact@ccdbacau.ro și faciu.ema.maria@ccdbacau.ro. Dosarul trebuie să conțină într-o singură arhivă rar sau zip următoarele elemente:
- CV actualizat, datat și semnat
- copii ale documentelor ce dovedesc competențele de utilizare a instrumentelor TIC
- o înregistrare video .mp4 în care prezentați modul de lucru a unui instrument TIC pe care îl utilizați în disciplina dumneavoastră (de exemplu, nu neapărat acestea: realizarea unui test în Google Formulare, Microsoft Forms, Quizziz sau orice alt editor de teste; realizarea unui moment interactiv în LearningApps, Kahoot, Padlet, Geogebra sau orice alt intrument; proiectarea unei activități colaborative utilizând facilitățile platformei utilizate la clasă, a unei aplicații tip whiteboard sau a altor instrumente colaborative). Pentru exemple puteți accesa canalul Youtube ale Centrului de Asistență pentru Învățarea Online https://www.youtube.com/channel/UCMqkGV ... NAjcsR5MJw
Dosarul va fi transmis prin WeTransfer până pe data de 6 februarie 2021 ora 23.59.
Rezultatele vor fi afișate pe data de 10 februarie.

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori