Caravana Atelierelor CRED, dedicată bunelor practici în educație, ajunge pe 16 mai la Bacău!

informatizare
Mesaje: 380
Membru din: 03 Feb 2017 08:34

Caravana Atelierelor CRED, dedicată bunelor practici în educație, ajunge pe 16 mai la Bacău!

Mesaj de informatizare » 12 Mai 2022 16:24

Pe 16 mai 2022, în intervalul orar 09.00-17.00, în Sala de ședințe a Inspectoratului Școlar Județean Bacău, are loc Atelierul ”Parteneriatele școlare. Bune practici privind managementul schimbărilor curriculare în cadrul programelor și proiectelor educaționale”

Proiectul „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” continuă astfel seria de evenimente naționale „Atelierele CRED – Bune practici în educație”.
În intervalul lunilor martie – mai 2022, au fost programate 45 de workshop-uri, desfășurate la nivel național.

Anul trecut, în perioada mai – iunie 2021, proiectul CRED a organizat prima serie de 45 de astfel de workshopuri, din totalul celor 90 vizate și asumate în cadrul proiectului.

Evenimentele au fost și vor fi organizate în fiecare județ al țării și în București, cele 90 de workshop-uri fiind programate să se desfășoare pe parcursul a doi ani școlari.

Evenimentul din 16 mai face parte din cea de-a doua serie de workshop-uri din subactivitatea A4.3 „Informarea decidenților de politici educaționale, experților și partenerilor educaționali relevanți privind actualizarea Curriculumului Național”, din proiectul ”Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED.

La nivel național, în cadrul celor 90 de workshop-uri, este vizată participarea unui număr de 4.500 persoane, dintre care: personal didactic din învățământul preuniversitar primar și gimnazial - dezvoltatori de curriculum (inclusiv în format digital), autori de manuale școlare sau de alte materiale didactice (inclusiv în format digital), reprezentanți ai partenerilor sociali etc.


Fiecare eveniment are caracter interactiv, fiind urmărită valorificarea experienței și expertizei participanților în implementarea curriculumului național centrat pe competențe-cheie. De asemenea, formatul facilitează reflecția participanților cu privire la condițiile de transfer ale unor bune practici și la posibile arii de cooperare.

Mai multe detalii despre proiectul CRED și activitățile desfășurate sunt disponibile pe www.educred.ro sau pe pagina Facebook „Proiectul CRED” în fișierul atașat și în secțiunea CRED a www.ccdbacau.ro.
Fişiere ataşate
Agenda_Afis_workshop_16_05_2022.zip
(1.83 MiB) Descărcat de 25 ori

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator