Webinarul „Resurse educaționale digitale: realizare, utilizare, evaluare”

informatizare
Mesaje: 380
Membru din: 03 Feb 2017 08:34

Webinarul „Resurse educaționale digitale: realizare, utilizare, evaluare”

Mesaj de informatizare » 17 Mai 2022 10:11

Stimați colegi,

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm, miercuri, 18 mai 2022, orele 17:00 – 18:30, la webinarul „Resurse educaționale digitale: realizare, utilizare, evaluare”, destinat cadrelor didactice care predau în învățământul preuniversitar primar și gimnazial.

Webinarul va fi transmis LIVE pe pagina https://www.facebook.com/ProiectulCRED/ și pe pagina dedicată evenimentului – https://www.facebook.com/events/7053649 ... &ref=notif


Evenimentul este organizat cu ocazia „Săptămânii Guvernării Deschise – OpenGoWeek” și se adresează fiecăruia dintre dumneavoastră.

În cadrul webinarului, veți descoperi instrumente și resurse educaționale deschise (RED) realizate pentru profesorii din învățământul primar și gimnazial, în cadrul CRED, ca parte a sprijinului metodologic oferit de proiect în aplicarea noului Curriculum național.

Experții invitați vor prezenta strategii și exemple de utilizare a RED, în vederea pregătirii elevilor de gimnaziu pentru Evaluarea Națională de la clasa a VIII-a și aplicații practice privind utilizarea RED- în procesul de învățare și evaluare, centrate pe formarea, exersarea și dezvoltarea competențelor elevilor.

Bineînțeles, puteți transmite invitația tuturor colegilor din comunitățile dumnevoastră.

Vă așteptăm.

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator