CCD Bacău organizează ”Zilele școlii băcăuane”, în perioada 3 - 6 octombrie 2017

informatizare
Mesaje: 249
Membru din: 03 Feb 2017 08:34

CCD Bacău organizează ”Zilele școlii băcăuane”, în perioada 3 - 6 octombrie 2017

Mesaj de informatizare » 03 Oct 2017 10:45

Casa Corpului Didactic ”Grigore Tabacaru” Bacău, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Bacău, organizează în perioada 3-6 octombrie 2017, ”Zilele școlii băcăuane”.
Programul cuprinde conferințe, mese rotunde, lansări de carte și workshopuri, la care vor participa profesori universitari din București, Iași și Bacău, alături de cadre didactice din sistemul preuniversitar băcăuan.
Această primă ediție a ”Zilelor Școlii Băcăuane” este organizată la inițiativa Casei Corpului Didactic ”Grigore Tabacaru” Bacău, și se dorește a fi un eveniment anual care să coalizeze toți actorii importanți din sistemul educativ băcăuan, atât preuniversitar cât și universitar.
Cu acest prilej, CCD Bacău va lansa oficial și Oferta de formare continuă pentru anul școlar 2017-2018, care cuprinde 16 programe de formare acreditate și peste 90 de cursuri avizate de Ministerul Educației Naționale. Totodată, Casa Corpului Didactic ”Grigore Tabacaru” își reafirmă dorința de a reprezenta un centru de excelență în formare, prin organizarea de activități științifice și culturale dedicate tuturor cadrelor didactice din județ.
Fişiere ataşate
program ZSB.rar
(523.08 KiB) Descărcat de 298 ori

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator