Începând din anul școlar 2020 – 2021, la solicitarea Ministerului Educației și a ISJ Bacău,  Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacău oferă cadrelor didactice interesate consiliere online GRATUITĂ pentru pregătirea lecțiilor online.

CENTRUL DE ASISTENȚĂ PENTRU ÎNVĂȚAREA ONLINE NU ORGANIZEAZĂ CURSURI.

Consilierea se realizează individual sau în grup mic, pe probleme specifice: cum să organizez clasa pe platforma …., cum să invit elevii pe conferință, …, cum să realizez un test online, cum să organizez o activitate colaborativă pentru lecția …., cum pot să adaptez o lecție față în față la formatul online,  cum să editez o formulă matematică, cum să realizez diagrama 3 D a moleculei de …, cum pot realiza un joc cu cuvinte, rebus, etc.

Cadrele didactice doritoare de consiliere pot transmite un email pe adresa aureliabocancea@ccdbacau.ro în care precizați : numele, disciplina, problema pentru care se solicită consiliere, data și intervalul orar când puteți participa. În funcție de tema solicitată vi se va aloca un consilier și veți primi un link de accesare a unei intalniri pe ZOOM sau Meet, pentru a intra în legatură directă. 

Rugăminte:  întâlnirea va fi programată cu cel puțin 24 de ore înainte.

Vezi continuarea